Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0.4g2kcal0g0g0.2g0g
Katkarapu 2.7g1.9kcal0.4g0g0g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)0.4g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 3.6g7.2kcal0.1g0.1g0.7g0.2g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Katkarapu 16g11kcal2.4g0g0.2g0g
Ketsuppi 3.6g3.3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g59kcal6.2g2.8g2.4g0.6g
Valittu annoskoko34g29kcal3.1g1.4g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g15kcal1.6g0.7g0.6g0.2g
Arvot/100g100g87kcal9.2g4.2g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073