Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 7.8g5.9kcal0.1g1.2g0g0.1g
Porkkana 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)4.7g6.1kcal0.8g0.1g0.3g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g1.6g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g1.6g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g39kcal2.2g3.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko34g20kcal1.1g1.8g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g10kcal0.6g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g58kcal3.3g5.3g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964