Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 31g12kcal0g2.5g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g54kcal0g6.6g2.6g1g
Valittu annoskoko34g27kcal0g3.3g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g14kcal0g1.7g0.7g0.3g
Arvot/100g100g80kcal0g9.8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339