Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g2.8g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Kermaviili Ingman 10%8.9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g0.9g2.3kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 19g43kcal3.5g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g126kcal8.8g3.4g9g0.2g
Valittu annoskoko34g63kcal4.4g1.7g4.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g32kcal2.2g0.9g2.3g0.1g
Arvot/100g100g188kcal13.1g5g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745