Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.9g0g
Perunajauhot,rainbow7.5g24kcal0g6.1g0g0.1g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 4.4g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2.2g8.6kcal0g2.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 4.4g1.8kcal0g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g150kcal2g30.8g1.8g0.8g
Valittu annoskoko34g75kcal1g15.4g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g38kcal0.5g7.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g223kcal3g45.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386