Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.10g26kcal1g4.9g0.3g0.3g
Purjosipuli 7.8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Ruokakerma Valio 5%7.8g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 5.9g10kcal1g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g97kcal4.6g10.8g3.8g1g
Valittu annoskoko34g48kcal2.3g5.4g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g24kcal1.2g2.7g1g0.3g
Arvot/100g100g143kcal6.8g16g5.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155457