Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Pellavansiemenöljy8g72kcal0g0g8g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Viinietikka 18g3.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g228kcal0g0.2g24.8g0g
Valittu annoskoko34g114kcal0g0.1g12.4g0g
Annoskoko puolitettuna17g57kcal0g0.1g6.2g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233