Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President7g18kcal1.3g0g1.4g0g
Kesäkurpitsa14g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 1.8g3.8kcal0.5g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g59kcal4g1.6g4.2g0.4g
Valittu annoskoko34g30kcal2g0.8g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g15kcal1g0.4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g87kcal5.9g2.4g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663