Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g14g77kcal0.1g0.1g8.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten8.4g28kcal2g3.8g1.8g0.9g
Canderel makeutusjauhe1.9g7.2kcal0.1g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g286kcal4.8g11.8g27g1.8g
Valittu annoskoko34g143kcal2.4g5.9g13.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna17g72kcal1.2g3g6.8g0.5g
Arvot/100g100g424kcal7.1g17.5g39.9g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655