Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g5.2g1.2kcal0.2g0.1g0g0.3g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g6.5g26kcal1.4g0g2.1g0g
Voi 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g102kcal6.8g0.8g7.6g0.6g
Valittu annoskoko34g51kcal3.4g0.4g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g25kcal1.7g0.2g1.9g0.2g
Arvot/100g100g150kcal10.1g1.2g11.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244705