Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.9g7kcal0.6g0g0.5g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio9g3.6kcal0.3g0.6g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)5.6g31kcal0.1g0.1g3.4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.2g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g166kcal4.6g18.4g8g0.8g
Valittu annoskoko34g83kcal2.3g9.2g4g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g41kcal1.2g4.6g2g0.2g
Arvot/100g100g246kcal6.8g27.3g11.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255318