Jumpen omenamuffinsit VHH 111125

Seikoita kuivat ainekset erikseen.

Toisessa astiassa: kanamunat, rahka ja raastettu omena.

Sekoita yhteen hyvin ja laita esim.

silikoniseen muffinsivuokaan (Pieni tilkka rasvaa vuoan tai silikonin pinnalle helpottaa muffinsin irroittamista).

Paista uunissa n. 200 asteessa 10-15 min kunnes ruskistuvat hieman pinnaltaan.

Anna hieman jäähtyä ennen kuin otat vuoasta irti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 45 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.6g9kcal0.8g0g0.7g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.3g0kcal0g0g0g0.3g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g4.7g28kcal1g0.3g2.5g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1.2g3.1kcal0.2g0.1g0.1g0.6g
Hampunsiemenet, kuoritut0.9g5.5kcal0.3g0.1g0.4g0.1g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g6.2g4kcal0.7g0.3g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 8.1g2.9kcal0g0.6g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Erytritoli, fermentoimalla valmistettu (Fitnessfirst), annos 10g4.7g0.9kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g112kcal6g3.6g7.4g2.6g
Valittu annoskoko34g56kcal3g1.8g3.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna17g28kcal1.5g0.9g1.9g0.7g
Arvot/100g100g167kcal8.9g5.3g11g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258085