Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g14g52kcal0.6g4.4g3.5g0.5g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g5.6g6.2kcal1.3g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g7g10kcal0.5g0.8g0.5g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)5.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g139kcal4.8g11g8.2g1g
Valittu annoskoko34g70kcal2.4g5.5g4.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g35kcal1.2g2.8g2.1g0.3g
Arvot/100g100g206kcal7.1g16.3g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822