Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi6.3g45kcal0.1g0.1g5g0g
Sokeri 8.1g33kcal0g8.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g13g73kcal2.7g1.2g6.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g321kcal7.4g18.8g24g2.6g
Valittu annoskoko34g160kcal3.7g9.4g12g1.3g
Annoskoko puolitettuna17g80kcal1.9g4.7g6g0.7g
Arvot/100g100g475kcal10.9g27.8g35.5g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606