Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g9g12kcal2g0g0.4g0g
Pekoni (Dulano)2.2g5.6kcal0.4g0.1g0.4g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Porkkana 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Palsternakka 6.3g4kcal0g0.7g0g0.3g
Selleri, annos 50g2.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g52kcal4.8g2.2g2.2g0.8g
Valittu annoskoko34g26kcal2.4g1.1g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal1.2g0.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g77kcal7.1g3.3g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067