Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g11g10kcal0.1g2.4g0.1g0.1g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g9g27kcal0.6g1g2.3g0g
Liivatelehti, gelatiini0.3g1.1kcal0.3g0g0g0g
Valkuainen (100g)1.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Sokeri4g16kcal0g4g0g0g
Keksi, kaurakeksi 5.8g26kcal0.4g3.5g1.2g0.2g
Voi 1.2g8.5kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g180kcal3g22g9.2g0.6g
Valittu annoskoko34g90kcal1.5g11g4.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g45kcal0.8g5.5g2.3g0.2g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.5g13.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891