Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale13g16kcal2.3g0.3g0.8g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras6.7g21kcal0.9g3.9g0.2g0.5g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 3.5g9kcal1g0g0.6g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)10g6.3kcal0.1g0.5g0.4g0.1g
Sinappi 0.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g108kcal8.6g9.6g4g1.2g
Valittu annoskoko34g54kcal4.3g4.8g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna17g27kcal2.2g2.4g1g0.3g
Arvot/100g100g160kcal12.8g14.2g5.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789