Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 7.7g2.1kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g8.5g34kcal1.9g0g2.8g0g
Pinjansiemenet, Parrots7g43kcal2g0.9g3.8g0.3g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g10g86kcal0g0g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g332kcal8.4g2.4g32.4g0.8g
Valittu annoskoko34g166kcal4.2g1.2g16.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g83kcal2.1g0.6g8.1g0.2g
Arvot/100g100g491kcal12.4g3.6g47.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640