Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%6.3g11kcal1.3g0g0.6g0g
Keräkaali, 100g23g5.6kcal0.3g0.8g0g0.5g
Fondue, puolet paketista 220 g0.8g1.7kcal0.2g0.1g0.1g0g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g1.6g5.1kcal0.2g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g47kcal4g3.8g1.4g1.4g
Valittu annoskoko34g24kcal2g1.9g0.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna17g12kcal1g1g0.4g0.4g
Arvot/100g100g70kcal5.9g5.6g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116