Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Punajuuri 6.2g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g3.1g4.7kcal0.6g0g0.3g0g
Maizena maissitärkkelys1.9g6.6kcal0g1.6g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g36kcal1.6g5.2g0.8g1g
Valittu annoskoko34g18kcal0.8g2.6g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g9kcal0.4g1.3g0.2g0.3g
Arvot/100g100g54kcal2.4g7.7g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416162