Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.8g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g11g11kcal0.8g1.4g0.1g0.6g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)12g3.5kcal0.1g0.7g0g0.1g
Makaroni, pasta 3.5g12kcal0.4g2.3g0g0.1g
Pinaatti 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g66kcal2.6g9.4g1.6g1.8g
Valittu annoskoko34g33kcal1.3g4.7g0.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna17g17kcal0.7g2.4g0.4g0.5g
Arvot/100g100g98kcal3.8g13.9g2.4g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284