Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pekoni rasvainen 2.8g11kcal0.3g0g1g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton8.8g19kcal1g0.2g1.7g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 17g9kcal0.3g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g81kcal3.4g5.4g5.4g0.4g
Valittu annoskoko34g41kcal1.7g2.7g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g20kcal0.9g1.4g1.4g0.1g
Arvot/100g100g120kcal5g8g8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218