Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Sokeri2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kaurahiutale 3.3g13kcal0.5g1.9g0.2g0.3g
Kaurajauho 1.1g4.3kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 2.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vanilla vaniljakastike gogreen8.3g18kcal0g1.8g1.2g0g
Banaani, kuorittu 7.3g6.4kcal0.1g1.3g0g0.1g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 6.3g4.6kcal0g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g151kcal1.6g19g7.2g1.2g
Valittu annoskoko34g75kcal0.8g9.5g3.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna17g38kcal0.4g4.8g1.8g0.3g
Arvot/100g100g224kcal2.4g28.2g10.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343