Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka8.2g21kcal0.9g1.3g1.3g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g6.6g9kcal0.8g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Etikkapunajuuri 2.7g1kcal0g0.2g0g0g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g6.6g22kcal0.1g0.2g2.3g0g
Ranskankerma, Milbona5.5g16kcal0.1g0.2g1.6g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.9g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g143kcal3.8g4.6g12g0g
Valittu annoskoko34g71kcal1.9g2.3g6g0g
Annoskoko puolitettuna17g36kcal1g1.2g3g0g
Arvot/100g100g211kcal5.6g6.8g17.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388