Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%8.3g14kcal1.7g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 8.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Punaviini2.1g1.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g44kcal3.4g1.8g2g0.8g
Valittu annoskoko34g22kcal1.7g0.9g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal0.9g0.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g66kcal5g2.7g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608