Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2.9g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Maito, Kevyt19g8.9kcal0.6g0.9g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.3g22kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 2.4g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g126kcal3g15.8g5.4g0.4g
Valittu annoskoko34g63kcal1.5g7.9g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g31kcal0.8g4g1.4g0.1g
Arvot/100g100g186kcal4.4g23.4g8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141859