Kermainen kanapasta

Ruskista broileri pannulla, lisää joukkoon sipuli- ja valkosipuli.

Ruskistuksen jälkeen lisää joukkoon ruokakerma, kirsikkatomaatit ja ananaspalat.

Tämän jälkeen anna kiehahtaa kevyesti.

Lopuksi lisää valmis annos keitetyn pastan joukkoon ja sekoita.

Mausteina esim.

oregano, mustapippuri ja suola.

Jokainen tietysti oman maun mukaan.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Denvuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä penne rigate (Rainbow), annos 100g7.3g25kcal0.9g4.9g0.2g0g
Broileri, Kariniemen Fileesuikaleet hunajamarinadissa16g21kcal2.9g0.2g1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P7.3g4.4kcal0.1g0.3g0.3g0g
Sipuli, tuore0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g1.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g104kcal7.8g11.2g3g0g
Valittu annoskoko34g52kcal3.9g5.6g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna17g26kcal2g2.8g0.8g0g
Arvot/100g100g154kcal11.5g16.6g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156283