Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 0.8g2.4kcal0g0.6g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g6.5g3.9kcal0.1g0.3g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Parsa 26g4kcal0.3g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g24kcal1g2.6g1g0.8g
Valittu annoskoko34g12kcal0.5g1.3g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g6kcal0.3g0.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g35kcal1.5g3.8g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894