Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Hasselpähkinä 1.7g11kcal0.2g0.1g1.1g0.3g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g1.3g4.3kcal0.7g0.4g0g0.2g
Punainen linssi risenta 500g=6dl1.9g5.6kcal0.5g0.9g0g0.2g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g8.9g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g78kcal3.2g4g5.4g1.6g
Valittu annoskoko34g39kcal1.6g2g2.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna17g20kcal0.8g1g1.4g0.4g
Arvot/100g100g115kcal4.7g5.9g8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994