Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 3.6g12kcal0.4g2.2g0.1g0.4g
Mustikka metsä- 6.6g2.9kcal0g0.4g0g0.2g
Sokeri 1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g44kcal0.8g9g0.2g1.2g
Valittu annoskoko34g22kcal0.4g4.5g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal0.2g2.3g0.1g0.3g
Arvot/100g100g65kcal1.2g13.2g0.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729