Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala5.5g13kcal0.6g2.4g0.1g0.7g
Tonnikala vedessä 13g13kcal2.8g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Polar 5% juusto5.5g9kcal1.7g0g0.3g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g2.2g2.4kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g79kcal11g5.4g1.4g1.6g
Valittu annoskoko34g40kcal5.5g2.7g0.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna17g20kcal2.8g1.4g0.4g0.4g
Arvot/100g100g117kcal16.2g7.9g2.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391