Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g5.9g6.4kcal1g0.1g0.2g0g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g7g15kcal1.3g0.1g1.1g0g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g12g10kcal0.1g0.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g105kcal8g1.4g7.4g0g
Valittu annoskoko34g52kcal4g0.7g3.7g0g
Annoskoko puolitettuna17g26kcal2g0.4g1.9g0g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g10.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262206