Herkullinen mutta lihottava kakku

Kiehauta vesi ja lisää kaakaojauhe, Jätä jäähtymään.

Yhdistä kuivat aineet ja jätä sivuun.

Lisää kuiviin aineisiin vielä 2 tl soodaa (en löytänyt listasta)

vatkaa pehmennetty voi ja sokeri yhteen.

Lisää yksitellen kananmunat (4 kpl)

Lisää vuorotellen kaakao-vesi ja kuivat aineet.

paista kerrokset yksitellen irtopohjavuoassa (täten tulee nätimpi ja helpompi kasata n 18 minuuttia tai kunnes tökkäät tikun keskelle ja se tulee puhtaana pois.

Anna jäähtyä

vatkaa flora vispi vaahdoksi ja lisää 1 levy sulatettua pandan valkosuklaata

kokoa kakku laittamalla täytettä 2 väliin.

lämmitä kuohukerma lähes kiehumispisteeseen ja lisää 2 levyä pandan valkosuklaata ja 50g voita.

Anna jäähtyä hieman ja kaada kakun päälle.

Kermoita kakun reunat haluamallasi tavalla.

Vaivaa vaativa mutta kaiken vaivan arvoinen!

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 11g41kcal2.1g1.2g2.4g3.4g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 60% rasvaa 28g155kcal0.3g0.1g17.3g0g
Sokeri 59g241kcal0g59.2g0g0g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g178kcal5.3g36.3g0.6g1.8g
Flora vispi 20%50g110kcal1.5g2.5g10g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g39g217kcal3.3g21.4g13.2g0g
Kuohukerma10g34kcal0.2g0.3g3.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g36kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g2085kcal30.4g243.2g106.2g10.4g
Valittu annoskoko330g1042kcal15.2g121.6g53.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna165g521kcal7.6g60.8g26.6g2.6g
Arvot/100g100g316kcal4.6g36.9g16.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186333