Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 26g229kcal0g0g25.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 157g538kcal16g109.7g1.9g5.5g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 17g122kcal0.1g0.1g13.8g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.9g2.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sokeri 15g59kcal0g14.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g1.9g0g
Hiiva 8.6g6.4kcal1.1g0.1g0g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 43g20kcal1.3g2.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g2007kcal42g254.6g88.2g12.6g
Valittu annoskoko330g1004kcal21g127.3g44.1g6.3g
Annoskoko puolitettuna165g502kcal10.5g63.7g22.1g3.2g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.6g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070