Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 104g124kcal23g0g3.4g0g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen6.3g45kcal0.1g0.1g5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)63g53kcal0.6g2.2g4.4g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g10g37kcal0.1g8.4g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g532kcal48.2g23.6g26.2g0.8g
Valittu annoskoko330g266kcal24.1g11.8g13.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna165g133kcal12.1g5.9g6.6g0.2g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391