Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys40g52kcal8g0g2.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g5.1kcal0.2g0.1g0.4g0g
Pakaste vihanneksia83g33kcal2.5g4.6g0.8g2.5g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto33g93kcal6.3g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g420kcal34.6g14g25.2g5.2g
Valittu annoskoko330g210kcal17.3g7g12.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna165g105kcal8.7g3.5g6.3g1.3g
Arvot/100g100g64kcal5.2g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176298