Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g60g443kcal0g0g49.1g0g
Sokeri52g213kcal0g52.4g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl52g68kcal6.8g0.3g4.5g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)120g371kcal20.4g64.7g3.5g15.6g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Marianne crush 150g42g180kcal0.5g36.1g3.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g2576kcal55.6g313g121.2g32.6g
Valittu annoskoko330g1288kcal27.8g156.5g60.6g16.3g
Annoskoko puolitettuna165g644kcal13.9g78.3g30.3g8.2g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622