Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g80g411kcal24g12g32.8g7.4g
Vesi, vesijohtovesi 160g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g20g35kcal0g2g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g26g91kcal3.6g14.6g1.8g2.9g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala42g135kcal6.3g24.9g1.1g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g1352kcal67.8g108.6g71.4g29g
Valittu annoskoko330g676kcal33.9g54.3g35.7g14.5g
Annoskoko puolitettuna165g338kcal17g27.2g17.9g7.3g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722