Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)75g108kcal20.2g1.6g2.2g0g
Atria kevyt jauheliha63g106kcal11.9g0g6.2g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g94g23kcal0.8g4.4g0.2g0g
Herkkusieni 31g5kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Paprika vihreä 47g10kcal0.4g1.2g0.1g0.9g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.4g10kcal0.3g0.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g535kcal69g17.4g19g3.4g
Valittu annoskoko330g267kcal34.5g8.7g9.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna165g134kcal17.3g4.4g4.8g0.9g
Arvot/100g100g81kcal10.5g2.6g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248029