Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 77g310kcal0g76.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu82g103kcal9g0.2g7.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.8g6.7kcal0.3g0.2g0.4g0.5g
Maitosuklaa 60g322kcal6.1g30g19.8g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 60g426kcal0.4g0.2g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g2676kcal41.8g283.4g152.2g4.4g
Valittu annoskoko330g1338kcal20.9g141.7g76.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna165g669kcal10.5g70.9g38.1g1.1g
Arvot/100g100g405kcal6.3g42.9g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772