Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g100g20kcal1.3g3g0.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g31g13kcal0.4g2.5g0.1g0g
Isot katkaravut (rainbow)45g45kcal10.4g0g0.4g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g25g45kcal2g1.3g3.5g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 125g136kcal4.9g24.5g1.4g2.3g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g580kcal38g62.6g18.2g4.6g
Valittu annoskoko330g290kcal19g31.3g9.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna165g145kcal9.5g15.7g4.6g1.2g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614