Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 175g133kcal3.3g27g0.4g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g63g147kcal7.1g0.3g13.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g613kcal22.6g65.6g28.8g8g
Valittu annoskoko330g307kcal11.3g32.8g14.4g4g
Annoskoko puolitettuna165g153kcal5.7g16.4g7.2g2g
Arvot/100g100g93kcal3.4g9.9g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682