Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 141g108kcal2.7g21.9g0.3g1.4g
Voi, normaalisuolainen (Valio)3.8g27kcal0g0g3g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g38g71kcal5.6g0g5.6g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.5g21kcal1.4g0g1.7g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g461kcal19.8g45.2g21.2g3.2g
Valittu annoskoko330g231kcal9.9g22.6g10.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna165g115kcal5g11.3g5.3g0.8g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770