Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 7.3g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Porkkana 30g10kcal0.2g1.6g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g2.1g5.5kcal0.2g0.5g0.3g0g
Vesi186g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.9g22kcal1.5g0g1.7g0g
Kirjolohifilee 31g52kcal5.2g0g3.4g0g
Juuriselleri 8.6g2.7kcal0.1g0.4g0g0.3g
Tilli, tuore 2.1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana661g255kcal16.4g20g11.2g3.6g
Valittu annoskoko331g128kcal8.2g10g5.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna165g64kcal4.1g5g2.8g0.9g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411