Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g121g73kcal1.8g15.7g0.1g1.1g
Porsaanpaisti vähärasvainen 113g183kcal31.5g0g6.2g0g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Lanttu 31g8.9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.1g8.7kcal0.6g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana661g585kcal69.4g41.2g14.4g6.2g
Valittu annoskoko331g293kcal34.7g20.6g7.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna165g146kcal17.4g10.3g3.6g1.6g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136301