Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 48g164kcal2.9g36.1g0.3g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)56g93kcal1.7g2.2g8.4g0g
Ruokasuola jodioitu 1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana661g513kcal9.2g76.6g17.4g2.2g
Valittu annoskoko331g256kcal4.6g38.3g8.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna165g128kcal2.3g19.2g4.4g0.6g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469