Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 103g30kcal1g4.6g0.4g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g19g60kcal9.8g5.3g0.1g3g
Sipuli (kuorittu)24g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss28g87kcal6.8g0.2g6.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)75g19kcal0.8g4.1g0g1.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g5.3g4.7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana662g666kcal66.6g31.4g29.8g13g
Valittu annoskoko331g333kcal33.3g15.7g14.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna166g167kcal16.7g7.9g7.5g3.3g
Arvot/100g100g101kcal10.1g4.7g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315