Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 41g56kcal7.7g0g2.9g0g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.6kcal0.3g0.4g0.7g0g
Punajuuri 56g22kcal0.6g3.9g0.1g1.4g
Valkokaali keräkaali 39g11kcal0.5g1.6g0.1g0.8g
Juuriselleri 21g6.6kcal0.3g1g0g0.7g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Basilika, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana661g227kcal19.4g16.8g7.6g7.4g
Valittu annoskoko331g114kcal9.7g8.4g3.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna165g57kcal4.9g4.2g1.9g1.9g
Arvot/100g100g34kcal2.9g2.5g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=25578