Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Sokeri 30g121kcal0g29.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g68kcal2g13.9g0.2g0.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.8g6.5kcal0.3g0.2g0.4g0.5g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)26g53kcal0.7g1g5.3g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g44g153kcal0.9g3.5g15.3g0g
Mansikka 39g18kcal0.2g3.2g0.1g0.7g
Banaani, kuorittu 53g46kcal0.6g9.6g0.2g0.9g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen79g47kcal0.2g11g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana662g1138kcal19.4g145g51g5.6g
Valittu annoskoko331g569kcal9.7g72.5g25.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna165g284kcal4.9g36.3g12.8g1.4g
Arvot/100g100g172kcal2.9g21.9g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705