Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g113g158kcal18g2.8g8.3g0.1g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli56g101kcal3.8g2.1g8.5g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g50g174kcal6.4g33.2g1.2g3.5g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g45g113kcal7.7g0g9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g65g13kcal0.4g2.5g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana662g1122kcal73g82g54.4g9g
Valittu annoskoko331g561kcal36.5g41g27.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna165g281kcal18.3g20.5g13.6g2.3g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116